Mottónk:
"A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség.
A nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye"
/Henry Ford/

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

Bátaszéki székhelyű vállalkozásunk 1999. szeptemberében alakult és száz százalékban magyar magánszemélyek tulajdonában van. A vállalkozás jegyzett tőkéje 5.000.000,0 Ft, saját tőkéje 97.008.000,0 Ft, átlagos statisztikai létszáma 25,0 fő.* Vállalkozás fő tevékenysége az építőiparon belül elsődlegesen a könnyűszerkezetes épületek- raktárak, tárolók, üzemi épületek, sportlétesítmények -tervezése, gyártása és komplett kivitelezése.

Cégünk 2003-ban vásárolta meg jelenlegi telephelyét, mely az elmúlt évtizedben hatalmas fejlődésen ment keresztül, mint ahogy maga a társaság is. Kezdetekben csak szerkezet szereléssel, tetőlemezeléssel foglalkoztunk, később már a tetőfedő és burkoló anyagokat is szállítottunk az építkezésekre, napjainkban pedig már a szerkezetek elkészítését kompletten vállaljuk, és ha szükséges az épületek alapjaitis elkészítjük. Az építmények kivitelezéséhez szükséges vala¬mennyi géppel, szerszámmal, berendezéssel - a 2010-es évtől már saját 16 tonna teherbírású daruval- rendelkezünk. Társaságunk folyamatosan arra törekedik, hogy az egyes munkafolyamat kivitelezéséhez megfelelő végzetséggel rendelkező dolgozót is rendeljen.

Az ország egész területén vállalunk szerelési, kivitelezési munkákat, de dolgoztunk már Németországban, Ausztriában és Romániában is.

Cégünk 2005 évben vezette be az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszert,2016. év óta pedig MSZ EN ISO 14001:2015 környezet központú irányítási rendszerrel is működik. Piaci és üzleti céljainkat csak minőségi munkavégzéssel tudjuk elérni, így törekedünk arra, hogy Megrendelőink szolgáltatásainkkal elégedettek legyenek, ajánlanak minket, és visszatérjenek hozzánk. Ezért ezt kiemelten fontosankezeljük, melyet már a "mottónk" is sugall.

Célunk, hogy továbbra is folyamatos bővüléssel, technikai-, gazdasági fejlődéssel minél magasabb színvonalon tudjuk kielégíteni Megrendelőink igényeit.Kérjük, amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

* 2015 évi adatok