Cégünk 2018 év végén sikeresen pályázott a GINOP-2.1.8-17 A KKV –K VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN című pályázati felhívásra. A Jelen pályázat során megvásárolt eszközökkel (fémipari motoros táblaolló, motoros lemezhajlító gép, és egy félautomata fűrészgép) olyan fémszerkezeteket kívánunk gyártani, melyek az építőiparban gyakran keresett termékek: speciális rácsos tartókat, burkolati megoldásokat, korlátokat, takaró. és szellőzőtető-rendszer elemeket, stb.
A korábban nehéz, sok alapanyagot igénylő masszív acélszerkezetek helyett a bonyolultabb lemezes struktúrájú, de kisebb súlyú, statikailag viszont a korábbi nehéz megoldásokkal egyenértékű, lemeztechnológián alapuló termékeket fogunk piacra juttatni. A termékek egy részét a saját kivitelezések során fogjuk használni, és más építőipari cégek részére is fogunk tudni ilyen szerkezeteket/építőipari elemeket szállítani. Az új termékcsalád amellett, hogy kiváltja a nehezebb szerkezeteket, esztétikusabb megoldásokat is eredményez.
A pályázat során elnyert támogatás 10.532.250 Ft, melyhez cégünk ugyan ennyi önerőt biztosított. Pályázatunk teljes költségvetése, 21.064.500 Ft. A projektet, a harmadik gép beüzemelését követően sikeresen lezártuk.